Bakery | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

BAKE

BakeryToken (BAKE)

DeFi kısaltması ile bilinen merkeziyetsiz finans dünyasında yiyecek temasına sahip bir çok proje bulunmaktadır. Yiyecek temasını benimseyen bu projeler özellikle son zamanlarda kullanıcılarına kazandırdıkları yüksek miktarlardaki tokenler ile bir hayli ün kazandılar. Bu projelerin tamamının barındırdığı bir ortak özellik bulunur. Bu özellik şudur; Kullanıcılar nakit sağlamaları karşılığında sağladıkları kaynak oranında coinler kazanırlar. Kripto para borsalarında daha çok BAKE kısaltması ile bilinen BakeryToken bu tokenlere verilebilecek çok güzel bir örnekdir.  Peki ya BakeryToken nedir? Bake coin nedir? BakeryToken (BAKE) değeri nedir? Bu ve bu gibi bir çok sorunun cevabına bu makale incelenerek ulaşılabilir.

İçindekiler

  1. BakeryToken (BAKE) Nedir?
  2. BakeryToken BAKE coin Nedir?
  3. BakeryToken BAKE Coin Kullanım Alanları ve BakeryToken (BAKE) Whitepaper
  4. BakeryToken (BAKE) Ne Zaman Kurulmuştur?
  5. BakeryToken (BAKE) Kurucuları Kimlerdir?
  6. BakeryToken (BAKE) Önemli Özellikleri ve Avantajları Nelerdir?
  7. BakerySwap Nedir?
  8. BakeryToken (BAKE) Coin Nasıl Farm Edilir?
  9. Piyasada Dolaşımda Olan Ne Kadar BakeryToken (BAKE) Var?

 

BakeryToken (BAKE) Nedir?

Kripto para borsalarında BAKE kısaltması ile bilinen BakeryToken Binance akıllı zinciri için özel olarak geliştirilen yeni bir kripto para birimi projesidir. BakeryToken bünyesinde iki adet ana platform barındırır. Bu platformlar şu şekilde sıralanabilir;

1. BakeryToken

2. BakerySwap

Sıralanmış olan bu iki platform, Binance blok zincirinde çalışıyor olmanın yanında merkezi olmama özelliklerine de sahip olan platformlardır. Kullanıcılar, ikisi de herkese açık vaziyette olan bu platformları kullanabilmek için kripto para piyasalarında BAKE kısaltması ile bilinen BakeryToken yerel kripto para birimlerine ihtiyaç duyarlar.

BakeryToken ağı çeşitli istihbarat sistemleri ve gerçek zamanlı çalışan güvenlik izleyicileri ile güvence altına alınmıştır. Bu durum şu anlama gelir; Bu ağda görülmekte olan her işlem birçok farklı kontrolden geçmiştir. BakeryToken anonim geliştiriciler tarafından tasarlanmıştır. Ancak bu anonim geliştiricilerin merkezi olmayan özerk organizasyonların gücüne inançları tamdır. Kimliklerini gizli tutmayı tercih eden BakeryToken (BAKE) geliştirici ekibi kendilerini BakeryToken (BAKE) ağını güvenli biçimde korumaya adamış haldediler. BakeryToken ekibi için öncelik her zaman güvenlik olmuştur.

BAKE coin Nedir?

BakeryToken BAKE ya da kısa ismi ile BAKE BakeryToken ve BakerySwap ekosistemlerinin bir parçasıdır. BAKE coin BakerySwap ekosisteminin kullandığı yerel kripto para birimine verilen isimdir. BakeryToken BAKE coin Binance Smart Chain'e dayanan, merkeziyetsiz olma özelliğine sahip, otomatikleştirilmiş bir piyasa oluşturma platformu olarak bilinir.

Kripto para borsalarını takip edenlerin çok iyi bileceği üzere DeFi kısaltması ile bilinen merkeziyetsiz finans projelerinin çok büyük bir bölümü ERC-20 standartı uyumlu Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş projelerdir. Ancak BakeryToken BAKE bunlardan biri değildir. BakeryToken BAKE coin Binance Smart Chain ağı üzerine inşa edilmiştir ve BSA kısaltması ile de bilinen bu ağ üzerinde faaliyet gösterir.

BakeryToken BAKE coin BEP-20 standardına uyumlanmış bir kripto para birimidir. BEP-20 yönetişim belirtecini kullanan BakeryToken BAKE coin bu durumu yaptığı işlemler adına bir likidite havuzu oluşturmak üzere kullanır. Kullanıcılar BakerySwap platformunda gerçekleştirilen işlemlerden BakeryToken BAKE coin kazanabilirler.

BakeryToken BAKE Coin Kullanım Alanları ve BakeryToken (BAKE) Whitepaper

Halihazırda mevcut olarak BAKE coin sahibi olan kullanıcılar bu coinleri temel anlamda 2 alanda kullanabilirler. Bu alanlar şu şekilde sıralanabilir;

1) BakeryToken BAKE coin sahibi olan kullanıcılar sahip oldukları BAKE coinleri yönetişimde oy hakkına sahip olmak adına stake edebilirler.

2) BakeryToken BAKE coin sahipleri platform üzerinden yapılacak olan işlemler üzerinden kar payı kazanmak için BAKE coinlerini kullanabilirler.

BakerySwap üzerinden dağıtılan BAKE coin ödülleri çeşitli kripto para birimlerinden oluşan likidite havuzlarından sunulmaktadırlar. Bu havuzlar aşağıda sıralanan kripto para birimlerini kapsar

*BakeryToken BAKE coin (BAKE)

*Binance Coin (BNB)

*Bitcoin (BTC)

*Polkadot (DOT)

*Ethereum (ETH)

*Binance USD (BUSD)

*Chainlink (LINK)

Daha fazla bilgi için kullanıcılar resmi BakeryToken (BAKE) whitepaperı araştırabilir. BAKE Whitepaper üzerinden çok daha detaylı bilgilere sahip olabilirler.

BakeryToken (BAKE) Ne Zaman Kurulmuştur?

Kripto para borsalarının almış olduğu kayıtlara göre BakerySwap ve ya kısaltılmış ismi ile BAKE 2020 yılının Eylül ayında kurulmuştur. En ünlü kripto para borsalarından biri olan Binance borsası 24 Eylül 2020 tarihinde BakerySwap BAKE coini listelemiştir. Bu nedenle BakeryToken (BAKE) projesinin kurulma tarihi 24 Eylül 2020 olarak kabul edilir.

BakeryToken (BAKE) Kurucuları Kimlerdir?

Geliştirici ekip için önceden ayrılmış tokenler veya ön satış gibi projeleri hiç benimsememeleri ile bilinen BakeryToken (BAKE) geliştirici ekibi, daha çok DAO kısaltması ile bilinen merkezi olmayan otonom organizasyonların geleceğine oldukça inanan bu ekip anonim kalmayı seçmiş olan bir ekiptir. BakeryToken (BAKE) geliştirici ekibi günümüzde hala kimliklerini açıklamamışlardır. Bu nedenle BakeryToken (BAKE) projesinin kurucuları bilinmemektedir.

Aynı anonim ekip AMM kısaltması ile bilinen otomatik piyasa yapıcı modelini kullanmakta olan ve merkeziyetsiz bir yapıya sahip olan BakerySwap market yapıcı protokolü projesini de geliştirmiştir. BakeryToken BAKE coin projesi gibi BakerySwap market yapıcı projesi de kısa zamanda büyük bir başarı elde etmiştir.

BakeryToken (BAKE) Önemli Özellikleri ve Avantajları Nelerdir?

BakeryToken geliştirici ekibi, BakeryToken BAKE coin geleceği kapsamında düşünerek Lunar Crush sosyal sıralamasında ilk 10 içinde yer almak istediklerini açıkladılar. Geliştirici ekip BakeryToken projesine ek olarak BakerySwap isimli yeni bir benzersiz token, yani NFT (Non Fungible Token) pazarı da oluşturdu. Geliştirilen bu BakerySwap isimli NFT (benzersiz token) pazarı bir fırlatma ve oyunlaştırma rampası olan ve daha çok IDO (Initial Decentralized Exchange Offering) açılımı ile bilinen Merkeziyetsiz Platformlardan Token İhracı da dahil olmak üzere bir çok özelliği bünyesinde barındırır.

BakerySwap Nedir?

Kısaca açıklamak gerekirse BakerySwap, BakeryToken (BAKE) coin ile aynı ekip tarafından geliştirilmiş olan, kripto para borsalarındaki bir çok kullanıcı için Uniswap'tan aşina oldukları, AMM kısaltması ile bilinen otomatik piyasa yapıcı modelini kullanan, merkeziyetsiz yapıda bir market yapıcı protokolü projesidir. Ancak BakerySwap'ta alıcı ve satıcıları eşlemek için piyasa yapıcı (AMM) modelini kullanan diğer kripto borsalarında bulunduğu gibi bir emir defteri bulunmaz. BakerySwap kullanıcıları emir defteri kullanmak yerine alım satımlarını bir likidite havuzuna karşı yaparlar. Bu havuzda bulunan tüm varlıklar BakerySwap platformunun destekçileri ve kullanıcıları tarafından oluşturulmuştur.

BakeryToken (BAKE) Coin Nasıl Farm Edilir?

BakeryToken BAKE coin farm etmenin en iyi yöntemi BakerySwap platformunda BAKE coin stake etmektir. Kullanıcılar ellerindeki BAKE coinleri doğrudan stake edebilir ya da önce oluşturulan havuzlardan birine likidite olarak sunabilir daha sonra BLP kısaltması ile bilinen likidite havuzu tokenlerini stake edebilirler.

Piyasada Dolaşımda Olan Ne Kadar BakeryToken (BAKE) Var?

2022 yılının Şubat ayını yaşadığımız bugünlerde BAKE coinin birim değeri 8.97 Türk Lirası olarak belirlenmiş durumdadır. Piyasa değeri 1,736,516,704 Türk Lirasına ulaşmış olan BakeryToken BAKE coinin dolaşımdaki arzı 193,529,486,13 BAKE coin değerindedir. Maksimum arz limiti bulunmayan bu token 289,770,790,00 BAKE coin değerinde bir toplam arz miktarına sahiptir.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM